鳥取大学農学部 Faculty of Agriculture, Tottori University

組織

農学部組織図
  • 鳥取大学大学院連合農学研究科は、鳥取大学、島根大学及び山口大学の3大学を構成大学として、鳥取大学に設置されたものである。
    • The United Graduate School of Agricultural Sciences is composed of three universities of Tottori , Shimane and Yamaguchi University, and established in Tottori University.
  • 山口大学大学院連合獣医学研究科は、鳥取大学、山口大学及び鹿児島大学の3大学を構成大学として、山口大学に設置されたものである。
    • The United Graduate School of Veterinary Sciences(UVY) is composed of three universities of Tottori, Yamaguchi and Kagoshima University, and established in Yamaguchi University.